17 Mart 2009 Salı

Naumoski Basketbola Geri Döndü

Naumoski basketbola geri dönmüş. İtalya'da Serie C'de çoğu genç çocuklardan kurulu bir takımda, Derthona'da top sektiriyor. Bunu para için yapmadığı kesin. O, bir nesle basketbolu sevdirdi. Efes maçlarını izleyip bira içmezdik. Parka, okul bahçesine gider deliler gibi saatlerce basket oynardık. Efes'in Avrupa kupası maçı varken hala basket oynayanlara da şaşar kalırdık. O gittikten sonra basketbolla da Efes Pilsen'le de ilgilenmeyenlerin sayısı milyonları bulur. Kendi de seviyordu basketbolu. Şimdi ununu eleyip eleğini asmamış. Bir yerlerde tecrübelerini gençlerle paylaşıyor. Bizler Abdi İpekçi'den, kısa dönem de Ayhan Şahenk'ten ona hayran hayran bakardık. İtalyanlar aynı parkedeler. Ne kadar şanslı olduklarının bile farkında olmayabilirler. Petar Naumoski'yi umarım bir gün Efes benchinde tekrar görürüz.



Bu arada fena performans da göstermemiş. Sahaya çıktığı 15 maçta 35,5 dakika oyunda kalmış. İstatistikleri maç başına 30 sayı, 4 sayı pası, 4,8 hava topu.. Çalıştırıcılığını geçtim sahada bile iş bulabilir:)Harun Erdenay bile daha geçen seneye kadar Türkiye'de oynuyordu.

Her şey yi hoş da 14 numara yakışmamış. Hayatımızda iki tane 7 numara oldu. Biri TRT'deki eski dizi Diğeri de Petar Naumoski:)



http://efesliler.blogcu.com/naumoski-basketbola-geri-dondu_37530861.html
03.03.2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder