13 Mart 2009 Cuma

Transfer Dedikoduları 3

Vujanic ve Charles Smith transferleri gerçekleşti. Diğer yabancılar için resmi açıklama zaten olmaz. Söylenti de pek çıkmaz. Efes Pilsen'den bir ses gelmediğinden yabancı kaynakları ve tabiki efesliler.org'u kullanarak Efes'in ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyoruz.

Shumpert'in bağlı olduğu menajerlik şirketi oyuncunun Efes Pilsen'de olduğunu yazmış. Transfer için tamam demeye az kaldı sanırım.
http://www.doublebmanagement.com/eng/giocatori.php?listag=4&group=S&plaidf=359

Power forvet pozisyonu için Miami Heat'ten kovulan Alexander Johnson'ın adı dolaşmaya başladı. Kovulma haberi burda: http://www.sporx.com/detail.php?Type=16&kategori=45&go=115440 Haberleri çok çok muteber olmasa da tblforum da haberi geçti: http://www.tblforum.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5715&Itemid=1

Ne kadar güvenilir emin değilim ama interbaskette Elton Brown'la ilgilendiğimiz söyleniyor. 4-5 numaralarda oynayan bir oyuncu. Geçen sene İsrail'de Hapoel Holon'da oynamıştı. Önceki sene de NBDL'de çok iyi bir sezon geçirmişti. Interbasket Charlie Bell konusunda tüm baketbol camiasını ters köşeye yatırdığından tereddütlüyüm.

http://efesliler.blogcu.com/transfer-dedikodulari-3_19231811.html
26.06.2008

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder