20 Mart 2009 Cuma

Erdemir Maçındaki Pankarta Uyarı Cezası

Habertürk'ün maç ile ilgili haberi bu. Okuyan da bir olay çıktı zanneder. Pankart açıldı. Önce gerçekten büyük bir şaşkınlık. Türk oyuncular tuhaf tuhaf bakıp gülüşmeye başladılar. Yabancı oyunculara çevirdiler. Onlar hiç bir anlam veremeyen bakışlar attılar. Tuncay Özilhan, Engin Özerhun ve Çetin Çeki salondaydı. Onlardan hiç bir tepki gelmedi. Çetin Bey'de hafif bi gülümseme olabilir:) Biz maçın başlayacağını düşünüyorduk. Ama başlamadı. Sonra farkettik ki birileri harıl harıl telefon görüşmesi yapıyor. Hakemler de arkaya çekildi. Birileri ile konuşuyordu. O sırada Efes Pilsen resmi sitesine de haberleri giren bir arkadaş vardı. Şu an adını hatırlayamadım. O geldi. "Mesaj yerine gitti. Kaldırsak iyi olur." dedi. Efesliler de tamam dedi. pankartlar kaldırıldı. 5 dakika bile sürmedi bunlar.

Erdemir maçındaki pankart için ceza geceleğini düşünüyorduk. İncelenmiş karara bağlanmış. Pankartlar uygunsuzmuş. Efes Pilsen bizden sorumluymuş. Ama hemen müdahale edip toplatıldığı için ihtar ile tecziye edilmiş. En sportmen taraftar ödülü almıştık. Sanırım sicilimize işlenmiştir:)


Meğerse Ergin Ataman'ın açıklamalarıyla ilgili olarak da disiplin kuruluna verilmişiz. Ergin Hoca da uyarı cezası almış.


Bu hafta bizler ve Ergin Ataman ceza tahtasındayız:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder