13 Mart 2009 Cuma

15 Aralık 2007 vs Casa Ted Kolejliler

Maç saat 17'de Ahmet Cömert'de. Geçen sene gelenler bilir Alpella ile o salonda maç yapmıştık. Hayatımın en eğlenceli maçlarından biri olmuştu. Salon küçük olduğundan hem oyuncularla hem de rakiple iletişimimiz süperdi. Hatta Alpellalı Ömer'e tek başıma nüfuz etmiştim ki Fao şahitimdir.

Daha önce Kolejliler, TED Kolejliler, Mydonose Kolejliler olarak karşımıza çıkan rakibimiz bu sefer mobilyacıların desteğini almış.

Ankara'daki son maçı canlı izlemiştim. Ankaragüçlülerin şaşkın bakışları altında pankartımızı asmış daha sonra tacizkar sözlerine muhatap olmuştuk. Nerdeyse yeniliyorduk. O maça bakmayın. Son 15 maçımızda ortalama 22 sayı farkla yeniyoruz.

Bizim gibi ABDlilerin önderliğinde giden bi takım. Türkler'den Nezih'i beğeniyorum. Türkiye kupası'nda FBÜ'ye çok sıkıntı çıkarmıştı.

Rahat kazanacağımız bir maç . Bu kazanacağımız anlamına geliyor mu? Bilemiyorum. Alpella maçı da rahat kazanacağımız bir maçtı çünkü.. Geçen maçta Nicholas oynamadığına göre asıl şimdi 50. maçına çıkıyor. Tabi oynarsa..

http://efesliler.blogcu.com/15-aralik-2007-vs-casa-ted-kolejliler_4802087.html
14.12.2007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder