27 Nisan 2010 Salı

Efes Pilsen - Erdemir Karşılaşmaları

2009-10 sezonu play off'larında ilk ve umarım son olmayacak rakip Erdemirspor. Erdemirspor'un ilk play off deneyimi olacak bu. Erdemirspor'da koçun ve yabancı oyuncuların da ilk play off deneyimi olacak. Ama daha önce play off gören pek çok oyuncuları var: Emre Ekim, Erdal Bibo, Serhan Kavut, Hakan Koseoğlu, Ümit Türkoğlu, Erkan Veyseloğlu gibi..

Erdemir'de Efes Pilsen alt yapısından yetişmiş 2 oyuncu bulunuyor. Biri Erkan Veyseloğlu, ki onu Efes formasıyla hiç hatırlamıyorum. Diğeri ise Efes'ten yetişip seyyah oyunculardan olan Erdal Bibo.

Efes Pilsen, Erdemirspor ile daha önce, 2'si Türkiye Kupası, 8'i normal sezon maçı olmak üzere 10 kere karşılaşmış. 10 maçta da Efes Pilsen kazanmış. En dikkat çekici olan maç 2009 yılının Teknosa Türkiye Kupası finalinde oynanmıştı. Play off bile yapamamış bir takımın finale yükselmesi büyük başarıydı. (Ama bu başarısına rağmen bence saçma ve haksız bir düzenleme nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı oynama hakları ellerinden alınmıştı. Yoksa Efes Pilsen'le 1 maç daha fazla oynayacaklardı.)

11. maçta, 29 nisan çarşamba, akşam 6'da neler olacak göreceğiz. Az sayıda kişi salonda ben de Kahramanmaraş'ta internet başında maçı takip etmeye çalışacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder