6 Nisan 2010 Salı

Dwayne Jones Suns ile Anlaşmış


Efes Pilsen'de varlık gösteremeyen, hatta Ergin Ataman'ın ifadesiyle başını bile kaldıramayan, Kızılyıldız'dan 2 günde postalanan Dwayne Jones, Phoenix Suns ile anlaşmış. Haber burda. Üstelik Gelişim liginin en fazla ribaund alan oyuncusu durumdundaymış. Diğer ortalamaları da yerinde. Ben askerdeyken güç bela izleyebildiğim, izlediğimden de bir şey anlayamadığım, Efes Pilsen için sadece sezon ortasında oynanıp kaybedilmiş kumar hükmünde olan o Dwayne Jones bile NBA'de rahatlıkla takım bulabiliyorsa benim için NBA bitmiştir. Daha da olsa gelmem..

2 yorum:

  1. "General Manager and President of Basketball Operations!" peh peh!-)) Steve Kerr pek bi' işe yaramasa da ünvanı havalı!-))

    YanıtlaSil
  2. burada oynamaya niyeti yoktu, ben o anlamda bi stephen howard benzetmesi yapmıştım hatta.. yoksa skor gücü fazla olmayan ama yararlı bi eleman, anthony tolliver'ın 30 sayıları bulduğu ortamda jones da kontrat bulur, bulacaktır.. zaten bu bu seneki ikinci 10 günlük kontratı.. dallas dampier'ın sakatlığında şans vermişti, phoenix de lopez cortlayınca ona döndü..

    YanıtlaSil