10 Ağustos 2009 Pazartesi

Sinan Güler ile Sözleşme Yenilendi

Sinan Güler ile 3 yıllık yeni sözleşme yapıldı. Alper Yılmaz'ın bayrağını devralıp savunma manasında takımı sürükleyen Sinan Güler'i en az 3 sezon daha Efes Pilsen formasıyla görebileceğiz. Hem Efes Pilsen'e hem de Sinan'a hayırlı olsun. Ayrıca onu, ABD'den yeni gelmiş Daçka'da sıradan bir oyuncu olmaktan kurtarıp hem BJKCT'de hem de Efes'te ligin en önemli değerlerinden biri haline getiren Ergin Ataman'ı da tebrik etmeliyim.

5 yorum:

  1. ben ergin ataman'ın sinan güler'e en fazla hak ettiğini verdiğini düşünüyorum.. hatta euroleague maçlarında takımın sinan'a ihtiyacı bariz iken, bunu görmediği zamanlar da olmuştu..

    sinan kumaşını daçka'dayken de gösterebilmişti bana.. tabi ataman'ın güvenerek onu beşiktaş'tan efes'e getirmesi kariyeri için olumlu olmuştur.. fakat onu buraya getiren esasen yüksek iş ahlakı olmuştur benim gördüğüm kadarıyla..

    YanıtlaSil
  2. cemin sölediklerinin altına imzamı atarım.sinan tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi buralara.eksiklerini bilip sürekli kendi geliştirmeye çalışmasıda ne kadar bilinçli ve spor ahlakı yüksek olduğunun bi göstergesi zaten.

    YanıtlaSil
  3. Yorumlarınızuın hepsine katılıyorum. Ve altına imza atıyorum. Ama yine de düşünmeden edemiyorum. Sinan Daçka'dan TT'ye veya GSCC'ye transfer olsa... Veya BJKCT'den sonra Ergin Ataman onu Efes'e istemese ve geçen sene yine Akatlar'da kalsa bu kadar üst düzey bir oyuncu olduğunu düşünür müydük? Kariyeri yine bu noktada olur muydu?

    YanıtlaSil
  4. dediğinde haklısın ama daçkaya geldiği sezon bi kaç maçını önce tv'den izleme şansım oldu ve daçka bursaya geldiğinde sırf bu adamı canlı olarak izlemek için maça gittiğimi hatırlıorum.o maçta daçka ikinci yarıdaki baskılı oynuyla bir anda kafa kafaya giden maçı rahat bi şekilde koparıp alırken başroldeki isim tahmin edileceği üzere sinan gülerdi.yanılmıosam tofaş 5 hücumda ya yarı sahayı geçer geçmez topu sinana kaptırdı ya da yarı sahayı geçemeden 8 saniye ihlali yaptı.ne kadar üst düzey bi savunmacı olduğu gayet açıktı ki hücum anlamında da aslında istikrarlı dış şut dışında çok büyük eksiği olduğunu düşünmüyorum.tabii ki de başka takıma gitmiş olsa kariyeri ne yönde çizilirdi bilemeyiz ama ondaki yetenekli kumaşın, ligi az çok takip eden herkes farkına varabilirdi diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Bir maç vardı İpekçi'de Cska maçıydı. Maç boyu Langdon Efes'i darma duman etmişti. Belkide onu Efes Pilsen'de durdurabilecek tek oyuncu olan Sinan Güler o maç sadece kenarda oturdu. O maç Ergin Ataman'a herzaman ki gibi çok söylenmiştim. Bir önceki sezon belkide en güvendiği oyuncu olan Sinan'a Efes Pilsen'de Stajer muamelesi yapıyordu. Sanki o muameleden de hiç bir zaman vazgeçmeyecek gibi duruyor. Sinan Efes Pilsen'in şu anda en sevdiğim oyuncusu kontratını yenilemeside çok hayırlı bir iş.

    YanıtlaSil