24 Ağustos 2009 Pazartesi

Evet Brian Howard

Şunu anladım ki çok kolay soruyorum. Cevap yine çok hızlı geldi.

Evet bir alt yazıda sorduğum oyuncu Brian Howard. Kara Perşembeyi yaşadığımızda rakibin yani Asvel'in en iyi 2 oyuncusundan biriydi. Perşembemizi karartan bu oyuncuyu ertesi sene yani 1997-98 sezonunda transfer etmiştik. Ama yine olmadı. O sezon yine çeyrek finallerdeydik. Rakip Benetton'du. Naumoski'nin yokluğunda çok büyük sorumluluk alması gerekirken sahada gezindi. Özellikle İtalya'daki 3. maçta ortada hiç yoktu.

Bize gelmeden önce Fransa'daydı. Efes'ten sonra da Fransa'da top koşturdu. Kariyerine Çek Cumhuriyeti'nin Novy Jicin diye hiç duymadığım bir takımında (zaten kaç tane Çek takımı bilebiliriz ki?) son vermiş. Son senesinde ortalamaları iyi olmasına rağmen sakatlıkları yüzünden basketbolu bırakmak zorunda kalmış.

Elimde Efes formasıyla çok net fotoğrafı yok. Aşağıdakilerle idare etmeniz lazım.



1 yorum:

  1. Ya şimdi aklıma Benetton la oynanan ikinci maç geldi. Son saniyede 1 sayı öndeyiz... Hayatımda gördüğüm (15 yıldır bir sürü müthiş maç izlediğim) en mükemmel "son hücum savunması" nı yapmıştı Efes Pilsen. Ve böylece son 5 saniyede guardlara yapılan mükemmel baskı sonucu, topu pota altından çıkaran Benetton, topu ancak Rebreca ya çok zor bir şekilde verebilmişti. Ve Rebreca bütün sahayı geçip çok zor bir şut denemiş ve başarılı olamamıştı.
    O sezon çok büyük bir şansızlık yaşamıştık ama yine de çok güzel maçlar izletmişti Efes bize. Özellikle 2. turda deplasmandaki 3 uzatmalı Cibona maçı müthişti.
    Rod Sellers ve Brian Howard tabii yine tam birer hayal kırıklığıydılar.

    YanıtlaSil