21 Ağustos 2009 Cuma

Vujanic Murcia'da


Düşüşte olan kariyerini tekrar yükselişe çevireceğini Pao'daki Vujanic olacağını düşünüyorduk. Ergin Ataman da biz de geldiğinde acaba mı dedik. Yanıldık. Olmadı. Performans düşüklüğüne sakatlık da eklendi. Yabancı oyuncular arasında beklentisinin en altında kalan oyuncu oldu. Ama iyi niyetli bir şekilde mücadele etti. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.

Milos Vujanic yeni sezonda İspanyol Murcia'da olacak. Geçen sezon güç bela ligde kalan Murcia kendi kapasitesine göre iyi transfer yapmış oldu. Aslında Vujanic için Partizan lafları dolaşıyordu. Olmamış demekki. Veya asılsız haberdi.

Transfer haberi Murcia kulübünün resmi sitesinde yayınlandı. ACB'nin resmi sitesinde de var. Kulübün sitesinde takımın temeli o olacak manşetiyle vermişler haberi. Sitedeki açıklamadan Vujanic'in özgeçmişine vuruldukları anlaşılıyor. NBA'de oynadı. Sırbistan'la Dünya Şampiyonu oldu. Avrupa'nın en iyi 7 takımından biri olan Efes Pilsen'den geliyor. Daha ne olsun demişler. Özelliklerini öve öve de bitirememişler.

Bir zamanlar, övdükleri kadar da vardı. Sayı kralı da oldu Euroleague'de. Sakatlığı yedi bitirdi onu. Yine de ACB'nin bu orta-alt seviye takımında başarılı olacaktır. Yolun açık olsun Milos..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder