3 Ağustos 2009 Pazartesi

Mirsad Efes Pilsen'le de Sözleşme İmzaladı mı?

Fanatik'ten çok ilginç bir haber. Mirsad'ın Efes Pilsen'le de sözleşme imzaladığını söylüyor. Haber Gökhan Germen imzalı olduğu için yalandır diyemiyorum. Hatta o dönemde Aziz Yıldırım'ın Mahmut Uslu'ya gözüme gözükme dediğini de duydum. Bakalım ne olacak?

Mirsad Efes Pilsen'in çocuğudur. Ama hain evlat Ökkeş kıvamındaki çocuğudur. Allah'a yakın bize uzak olsun. Final serisinde FB Ülker'in bence en değerli oyuncusu olması, onun kalitesinde ligde 4 numaranın çok çok az olduğu ve hatta Efes Pilsen'in kadrosunu mükemmelleştirmek için Mirsad tarzında sert bir uzuna ihtiyaç duyuyor olması gibi gerçekler bunu değiştirmez.

Geçmiş 3 senede özellikle play off serilerinde Efesliler'e karşı öyle hareketlerine tanık olduk ki FB taraftarına yapılsa sahaya atlayıp ona da saldırırlardı. Tabi bize yapıldığından "FB taraftarının gözünde Kaya Peker" mertebesine ulaşmış sayılmıyor. En fazla "Haklıdır, vardır bir bildiği." denir, geçilir. Çünkü tanım gereği, sarı lacivert formayı giyen tahrik etmez. Terbiyesizlik yapmaz. Pehhh!!!

Mirsad bu saatten sonra sadece Fenerbahçe Ülker'e ve kırmızı tişörtlü pigme anlayışına yakışır. Taş yerinde ağırdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder