12 Ağustos 2009 Çarşamba

Kerem Gönlüm - Doping ?

Bu ne şimdi ya? Kerem Gönlüm'ün idrarında Cathene diye yasaklı bi zıkkım bulmuşlar. Günün en boktan haberi. Haberin içeriğindeki "Kişisel Uyarıcı" lafı beni çok rahatsız etti. Ermal saçları dökülmesin diye aldığı bir ilaç yüzünden 6 ay sahalardan uzak kalmıştı. Bakalım Kerem'e ne olacak?
Ekleme: Ben Kerem'e güveniyorum. Böyle bir şeye girmeyecek karakterdedir.

4 yorum:

  1. Final serisinin 5. macinda cikmis. Takimdaki diger oyunculara da test yapilsin onlarda da cikar. Her yol mubah size.

    Vakt-i zamaninda bir pankart vardi hatirlarmisin ? Ucundan tuttum dedigin. Tutmaya devam et.

    Fener basket atar, Efes 'Cathene' hap atar.

    YanıtlaSil
  2. Kerem Gönlüm'ü biraz bilen birisi böyle bir şeye gimeyeceğini bilir. FB Ülker'in ilk şampiyonluğunu yaşadığı sene takımda bulunan 14 ay ceza alan kokainci Kambala'nın takımından gelen ilginç bir çemkirme seninki:) Çok istiyorsan pankartın ilk kısmını Fener koko çeker şeklinde değiştirebiliriz :)

    YanıtlaSil
  3. Konuyu saptırmakta üstüne yok da sapmadı galiba. Pankartı o şekilde değiştirdikten sonra bir avuç Efes taraftarı adına kıvırabilirsin.

    Kambala ister bel sakatlığı için kullandığı ilaçtan ceza alır, ister kokodan, ister gogogan. Bireysel bir olaydan ötürü alır neticede cezasını. Ne final serisine etki eder aldığı ceza ne baika bir şeye. Çeker gider. Boksa verir kendini sonra.

    Kerem'in bilerek böyle bir şey yapmayacak karakterde olduğunu ben de biliyorum. Efes Pilsen adı konmuş o toplulukta (camia değil) karakter sahibi sayılı adamlardan biridir.

    Kerem Gönlüm'ün açıklaması net " Bana ilaçları kulüp verdi, vitamin diye verdiler"

    Olay bireysel değil kulüpsel. EP ilacı dayamış. Kerem Gönlüm'den sonra diğer sporculara da uygulansın, onlarda da çıkacak bu madde adım gibi biliyorum. Onun için cezayı birey değil kulüp almalı. Gelişmiş bir ülkede bu olay daha da araştırılır (Amerikan sistemiyle investigations will go further) ve kulüp %100 suçlu bulunduğu an şampiyonluğu elinden alınmaya kadar giden cezalar uygulanır. Futbolda Juventus'a neler yapıldı şikeden. Ama Türkiye geri kalmış bir ülke ve burda ceza suça değil suç cezaya uydurulur.

    Cathene konusunda açıklama bekliyoruz. Bayan voleyboldaki rakip hapçı Eczacıbaşı ile basketboldaki rakip Efes Pilsen elele mi verdiler aydınlansın. Özerhun ve Çetin Çeki göreve.

    YanıtlaSil
  4. Konuyu saptırmaya çalışmadım. Senin ne söylemek istediğin ilk mesajından anlaşılmıyor ki. Ne söylemek istediğini ikinci mesajından anlayabildim.

    Kulübün ilaç vermesiyle ilgili şunu söyleyeyim. Evet kulüpler oyunculara bazı ilaçlar veriyor. Altyapıda verilen ilaçlar çok daha fazla. Dayıyorlar hormonu falan.. Bu ne kadar doğru ayrıca tartışması yapılır.

    Ama somut olayda, Kerem'de çıkan madde ile verilen ilaçların alakası yok. Kulüp de anlamadı ne olduğunu. Şaşkınlık bundan kaynaklanıyor.

    YanıtlaSil