20 Nisan 2009 Pazartesi

Efes Pilsen CSKA Moskova ile Karşılaşıyor

Efes Pilsen Moskova'ya gidiyor. 22 Nisan Çarşamba günü Moskova'da Cska Moskova ile karşılaşacak. Haber değerini geçtim yayın değeri bile olan bir maç aslında. Sonuçta Euroleague şampiyonu ile ve bu sene Final 4''un en iddialı takımıyla maç yapılacak. Ama muhtemelen maçın ertesi günü bir kaç satır yazıyla avutacaklar bizi.

Maç hakkında gün ve takımdan başka bilgi yok. Önce İtalya'da bir takımla maç yapacaklarmış. Sonra iptal olmuş rota CSKA'ya dönmüş. CSKA açısından Final 4 öncesinde önemli bir hazırlık olacak.

Efes hafta içi hazırlık maçlarını sık sık yapar. Genelde rakipler Türkiye'ye gelirdi. Bu sefer tersi olacak. Efes açısından play off'lara hazırlık mahiyetinde bir maç. Ligde son 5 hafta itibariyle sert rakip kalmadı. Basketbol programlarında iki kelam etmeye bile değer görülmeyen maçlar Efes'i play off'lara hazırlayamazdı. Ciddi bir rakiple kapışsınlar. Şu anki gerçek durumlarını bir görelim. Hem belki bu sezon CSKA'ya karşı alınan ağır mağlubiyetlerin hafiften de olsa öcü alınmış olur:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder