17 Nisan 2009 Cuma

Bootsy Thornton ile Sözleşme Yenilendi

Halkla ilişkiler, basınla ilişkiler, taraftarla ilişkiler konusunda son derece zayıf olan Efes Pilsen hakkında anca kişisel gayretlerle bilgiler edinebiliyoruz.

Sene başında 1 senelik anlaşma imzalanan Bootsy Thornton ile sözleşme yenilenmiş. Yeni sözleşmenin süresinin ne kadar olduğunu henüz bilmiyorum. Resmi siteden bir açıklama yapılacağını zannetmiyorum. Bana bilgi gelirse yine paylaşacağım.

Thornton, Efes'in bol rotasyonlu sisteminde göze hoş gelen ya da göze batan bir oyun oynamadan bir sezon geçiriyor. Belki farkına varılmıyor ama 24.49 dakika ile maç başına sahada en fazla kalana oyuncu. Şimdiye kadarki istatistikleri 9,04 sayı, 3,6 ribaund, 3 asist, 1,6 top çalma, 1,5 top kaybı..

Özellikle son dönemde performansını geliştirmesi, Telekom maçındaki gibi verimli oyunu Efes ile yeni sezonda oynayacak olmasını sağladı.

Umarım Charles Smith de seneye Efes'te olur. Artık her sene kadroyu sil baştan tekrar yapılmış görmekten sıkılmıştım. Biraz istikrar lazım. Bu takım seneye Euroleague'de çok büyük işler yapabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder