1 Kasım 2009 Pazar

Unicaja Hem Maçı hem de Printezis'i Kaybetti


Unicaja deplasmanda Cajasol ile oynadığı maçı 63-61 kaybetti. Maçtan öte Yunan oyuncusu Printezis'i de kaybetmesi oldu. Printezis omzunu kırdı. Haber burda. Aslında televizyonda sanki kafasını kırmış gibi görünüyordu. Yere çok kötü çarptı kafasını Bu hafta oynanacak maçta takımda olamayacak.

Printezis Efes'teki Shumpert'ın karşılığıydı. Zaman zaman 4 numara oynayabilen bir 3 numara. Hiçbir sporcunun böylesi bir duruma düşmesine sevinmem. Umarım en kısa sürede iyileşir. Ama Efes maçında sahada olmaması güzel. Çok etkili bir oyuncu.

TRT sağolsun izleyebildik maçı. Yenildiklerine bakmayın. Hatta İspanya liginde ilk 5 maçlarında 0 çekmelerine de bakmayın. Unicaja çok sağlam takım. Cajasol'u yenselerdi de kimse şaşırmazdı. Hatta yenememelerine şaşırdım. Partizan ve Olympiakos galibiyetleri tesadüf değildi.
Perşembe günkü maç ortada. Favori yok. Efes yine yolculuklarda... Pazartesi Ankara'dan gelip perşembe İspanya'da olacak. Kim Telekom maçını pazartesiye koyduysa hata etmiş. Takımın biraz daha dinlenmeye ihtiyacı var.

4 yorum:

  1. yalnız cajasol eski tau değil, eski caja san fernando.. tau'nun yeni adı caja laboral..

    YanıtlaSil
  2. Caja Laboral eski Tau. Cajasol başka bir takım:)

    YanıtlaSil
  3. Eski TAU olan Caja Laboral dostum,bu Cajasol Sevilla.Orda ufak bi karışıklık olmuş sanırım.

    YanıtlaSil
  4. 10 dakika içinde yazınca böyle rezil oluyosun işte:) Karıştırmışım

    YanıtlaSil