19 Kasım 2009 Perşembe

Cemal Nalga Olayı

Ben de sanki biliyormuşum gibi alttaki habere Cemal Nalga'lı bir fotoğraf koymuşum. Haberi girdiğimde durum ortaya çıkmamıştı. Bu yazıda kullandığım fotoğraf ise Cemal Nalga'nın oynatılabilmesi uğruna sahtekarlık yapılan Bandırma turnuvasından.

Bu durumun ortaya çıkmasında blogların payı büyük. Yeni bir basın dalı doğuyor. Sporu spor gazetelerinden okumayı bırakmıştım. Bloglar giderek daha keyifli bir hal almaya başladı.
Cemal Nalga ile ilgili olarak sahtekarlık yapıldığı meydana çıktı. Galatasaray yönetimi de tüm idari ve teknik kadronun işine son vererek üzerine düşeni yaptı. Böyle bir şark kurnazlığına başvurulması hiç bir kulübe yakışmazdı.

Asıl cezayı Federasyon verecek. İşin mevzuatı nedir bilmiyorum. Şiddetle ilgili cezalar açısından TBF'nin eli sıkıdır. Pek ceza vermeyi sevmez. Sahtekarlıkla ilgili verilecek cezalarda tutumu ne olacak göreceğiz.

Yarınki Efes Pilsen - GSCC maçında Cemal oynamayacaktır. Zaten bir de o maçta oynatırlarsa seyreyle gümbürtüyü.

Galatasaray Cafe Crown pota altı rotasyonu zayıf olan, kısalığını hızlı oyuna çevirerek etkili olan bir takım. Şimdi iyice kısaldılar. Efes Pilsen, BJKCT'nin başlarındaki gibi içerden ısrarla oynarsa GSCC'nin pota altını hallaç pamuğu gibi atabilir.

Gerçi pota altından falan bahsedip komik duruma düştüğümü anladım. Adamların tüm teknik kadrosunun görevine son verildi. Alt yapı takımlarından birinin koçunu mu getirecekler acaba?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder