17 Mart 2009 Salı

Bora Hun Paçun Rabotnicki'de(ymiş)


Efesbasket sayesinde öğrendik ki Bora Hun Paçun Rabotnicki'deymiş. Yani Makedonya'da.. Üsküp'te.. Dandik bir ligde ve dandik bir takımda...
Sezona çok iyi başlamıştı. Daçka ile kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyordu. 10,1 sayı 4,8 hava topu ortalamayla oynuyordu. Pınar Karşıyaka'ya 17 sayı salladığını da gördük. Kasun'un sakatlığı yüzünden Hammonds ile birlikte kardeş takımdan alındı Efes kadrosuna eklendi. Hammonds sadece Euroleage için alınmıştı ama Bora ligde de olacaktı. Ligde 2 maça iş olsun diye çıkarıldı. Olmadı. Süre verilmedi. Geri de dönemedi. Bir kaç maç saha kenarında Drobnjak ve sakat oyuncularla etrafa mutsuz mutsuz bakarken gördük. Sonra kayboldu. Halkla İlişkiler notu 0'ın altında olan takımımız, anca maçlara çıkınca kendini yalnız hissetmesin diye övgüler de düzerek resmi siteye haberlerini koydu.
Bunun 2 sonucu oldu. Birincisi Beko Basketbol Ligi'nin dengesi bozuldu. Play off yapacağına kesin olarak inandığım Darüşşafaka Cooper Tires'ın içi boşaltıldı. Ligdeki dengelerle oynandı. Bu tür ilişkilere başka bir yazımda değineceğim.
İkincisi Bora'nın kariyeri ile oynandı. Daçka formasıyla, tanıdığı oyuncularla tanıdığı bir şehirde sezon geçirecekti. Başta söylediğim gibi çok da iyi başlamıştı. Ama Ergin Ataman, oynatmayacağını bile bile onu Efes kadrosuna aldı. Oyuncuya yazık etti. Şimdi onun yerine Daçka'da ABDli oyuncular kariyerini parlatıyor.
04.03.2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder