30 Mart 2010 Salı

Play Off Hazırlıkları Başlıyor

Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker ve hatta Banvit'in bundan sonraki fikstürlerine bakıldığında üst sıralar için taşların oturduğu görülüyor. Efes Pilsen'in liderliği kaybetmeyecektir. Fenerbahçe Ülker'in de Banvit'e ikinciliği kaptırması için kalan 5 maçın 4'ünü kaybetmesi ve Banvit'in 5'te 5 yapması gerekiyor ki bu ihtimal de mümkün değil. 4.ve 5. sıralarda ya Telekom ya da BJKCT olacak. Birbirleriyle karşılaşacaklarından dolayı saha avantajının ötesinde bu sıralar için olan mücadee da bir önemi kalmadı.

Fikstürün zorlu dönemini Euroleague sırasında geçiren Efes Pilsen için play off öncesi kayda değer bir BBL maçı veya doğru düzgün bir deplasman kalmadı. Bu yüzden Efes geçen sene olduğu gibi play off'lara yurt dışında hazırlanıyor. Bu sefer Murat Didin'in çalıştırdığı ve Mario Kasun'un eski takımı ve ilk gözağrısı Deutsche Bank Skyliners ile hazırlık maçı yapacaklarmış. Efes Pilsen'in bu maçları oynuyor olması ligimizin kalitesi için bir göstergedir.

Bu arada Didin'in takımında kimler varmış diye baktım. Reese orda oynuyormuş. Türkiye liginde iz bırakmış oyunculardan biridir. Sahada görmek isterdim.

1 yorum:

  1. Greetings from Spain,

    It would be great if you install a translation-widget into your blog, so all Turkish league fans from Spain could enjoy your information.

    Thanks for all and good luck.

    YanıtlaSil