24 Şubat 2010 Çarşamba

Rakocevic vs Shumpert - Bluthental

Preston Sumpert ve şimdi Maccabi forması giyen David Bluthental 2006-07 sezonunda Climamio Bologna'da (yani bildiğimiz adıyla Teamsystem Bologna'da) takım arkadaşıydılar. Rakocevic fotoğraftaki gibi bu akşam da içeri daldığında karşısında Bluthental'i bulabilir. Burda sanki pozisyonu yakalamış, sayıyı bulacak gibi görünüyor. Ama ayakları artık o günlerdeki gibi hızlı değil. Aynı penetre şimdi olsa turnike fırsatı olur mu, olsa da çemberden sokabilir mi emin değilim. Shumpert da kenardan bakıyor. Bu akşam o Bluthental'in değil, Rakocevic'in tarafında olacak.

Maç Tau Ceramica ile Climamio Bologna arasında. Tarih 22 kasım 2006... O gün sahada olan tanıdıklar sadece fotoğraftakiler değil. Rakocevic'le birlikte mücadele eden bir kişi daha var. Serkan Erdoğan. Peki Climamio Bologna'nın koçu kim? Ergin Ataman.

Saflar farklılaşsa da pek çok kişinin tekrar bir araya geleceği bir maç olacak.

4 yorum:

  1. sevgili site sakini, ben uzaklarda yaşayan bir efes sempatizanı olarak, türkiye kupasında ne olup ne bittiğini merak ediyorum..bugune akdar canım efesımle ılgılı her haberı sitenizden ogrenıyordum ancak kupayla ılgılı bu mumkun olmadı..maçların son durumu nedir? hala devam ediyorlar mı? en azından sonucları yazaacak mısınız : ))))

    YanıtlaSil
  2. Sadece Efes FBÜ maçının ikini yarısını, o da internetten dur kalk takip edebilen biri olarak söyleyebilirim ki Efes Pilsen'in dış şut sokamadığı için kazanamadığı, FB Ülker'in ise dış şut sokamadığı için farkın bu seviyede kaldığı zevkli bir maç oldu. Ama diğer maçların özetini bile görmedim.Sadece eski dost Nikolic'in takımının finale kadar yükselmesinden mutlu oldum:)

    YanıtlaSil
  3. ergin'in rako'yu inadına oynattığını sırf ben mı goruyorum sen de oyle dusunuyor musun

    YanıtlaSil
  4. ah belinelli, vah belinelli..

    YanıtlaSil