26 Ekim 2009 Pazartesi

Kerem Gönlüm'e 1 Yıl Ceza

Testin açıklanması için 1 aydan fazla süre geçmesi gerekti. Ceza için 4 aya yakın bir süre beklendi. Ve sonunda açıklandı. 6 ay bekliyordum. Öyle olmasını umut ediyordum. Ama 1 sene ceza verildi. Ceza 10.08.2009 tarihinden itibaren geçerli olacakmış. Bu tarih neyi gösteriyor bilmiyorum. Çünkü 12.08.2009'da tedbir kararı alınmıştı. 2 günün çok da önemi yok zaten. Ayrıca kendisine 10.000 TL kulübe ise 30.000 TL ceza verildi. Karar metni burda.

Yazık oldu Kerem Gönlüm'e. Başını kim yaktı bilmiyorum. Sadece kendisi için çok üzgünüm. Kariyerinin sonuna leke çalındı. Belki kariyerinin sonu baltalandı.

Efes Pilsen oyuncusuna sahip çıkacaktır. Biz de ona güveniyoruz.

Kararın açıklandığı sayfada BJKCT'den Dennis Mims'e 7,5 ay hak mahrumiyeti verildiği yazılı. Karar burda. Kararda madde diyor ama ben maddenin ne olduğunu söyleyeyim: ESRAR... Kerem Gönlüm'de çıkan uyarıcılar listesindeki kathen ile narkotikler arasındaki esrar... Mims ben esrar içtim pişmanım diyor. 7,5 ay alıyor. Kerem nasıl olduğunu bilmiyorum diyor ve kathenden 1 yıl alıyor. Yani bilinçli olarak alınıp söylenen, madde daha ağır bile olsa bilinçsiz olarak alınana tercih ediliyor. Benim adalet duygumu rahatsız etti bu durum.

1 yorum:

  1. Federasyon verdiği bu iki kararla "bilmemek değil öğrenmemek ayıp" demiş herhalde :p

    YanıtlaSil