13 Ekim 2009 Salı

İlk Tur Fiyaskosu


Teknosa Türkiye Kupası'nın ilk tur maçları, kazanılan 2 maç da dahil olmak üzere, Efes Pilsen için fiyaskodur. Üst tura çıkmak için başka bir takımın mucizevi üçlüğüne mahkum kalmak yeterince aşağılayıcı. Beşiktaş Cola Turka'yı da dürüst oyunlarından dolayı tebrik ediyorum.

Takımın oturmadığı, huzursuzluk olduğu çok açık. Ergin Ataman ya sinirli ve saldırgan ya da pasif ve tavırlı. Basın toplantılarına bile katılmıyor. gerçi nesine katılacak? İki kamera 2 gazeteci... Nachbar'ın yüzü sürekli asık. Serkan Erdoğan Efes'e geldiğinde öyleydi. Daha ilk maçtan yüzü düşmüştü. Nachbar'da da değişen bir şey yok. Takımı izlerken ben keyif almıyorum.

Bu arada Efesliler.org'dan iki dedikoduyu paylaşayım. Birincisi Ermal Kurtoğlu ile ilgili. Ermal'e teklif gitmiş. Ama bütçe sıkıntısından dolayı düşük bir teklif gitmiş Ermal de kabul etmemiş. Teklif Kerem Gönlüm'ün durumuna göre yenilenir mi bilemiyorum.

İkincisi Kasun'la ilgili. Kasun'un son iki maçtır oynamamasının nedeni sakatlığıymış. Oynamayacak kadar olmasa bile riske edilmeyecek kadar bir sakatlığı varmış. Cumhurbaşkanlığı Kupası'na saklıyorlardır onu diye tahmin ediyorum.

1 yorum:

  1. Ergin Atamanın afrası tafrası Ermal transferinin zora girmesi olabilir.

    YanıtlaSil