9 Eylül 2009 Çarşamba

Bulgaristan'ı da Geçtik


Çok sıkıcı bir maçtı. Ramazanın da verdiği rehavetle maçın sonuna doğru, tahminen son çeyreğin ortalarında sızıp kalmışım. Tekrar gözümü açtığımda Ersan röportaj veriyordu. Ne dediğine de skora da bakmadan televizyonu kapatıp uyudum.

Maçla ilgili yorumlar matbuatımızda yeterince yer bulmuştur. Kalibremizde olmayan Bulgaristan'ı eksik kadroyla yenmemiz güzeldi. Maçın genelinde oyuna asıldık. Savunmayı bırakmadık. Zaten savunmayı bırakmayınca yapmamız gerekenin çoğunu yapmış oluyoruz. ne de olsa savunma takımıyız.

Bir de bloklar çok güzeldi. İyi bir smaçtansa sağlam bir blok görmeyi yeğlerim. Göz zevkime hitap eden çok hoş bloklar yaptı mili takım.

Bekir Yarangüme ve Barış Hersek'in bu maçta bile oyuna ağırlık koyamamaları üzücüydü. Serkan Erdoğan ve Kaya/Mirsad ikilisinden birisi olsa şu an takımımız bir kademe daha yukarda olurdu.

Ender'e de tebrikler. Ama üzerimizde nasıl bir izlenim bıraktıysa başarılı olduğunda bile acaba ne zaman batıracak hissi kaybolmuyor. Her an bombeli bir atışını dağlara taşlara gönderecek diye düşünüyorsunuz. Ama ben öyle düşündükçe o utandırdı. 1-2 pozisyon haricinde oynaması gerektiği gibi oynadı.

Semih'e çok şey söylenebilir. Hakeder de.. Ama fazla da abartmayın. Yeter artık vurmayın adam öldü diye ellerimi iki tarafa açmak istiyorum. Gençtir. Hatta çocuktur. Ama 4. faulünü aldığında hemen kenara almayan Tanjevic de suçludur. Böyle yapsa oyuncusunu kurtların önüne atmamış olurdu. Bu akşam Gortat ve Lampe karşısında ona ihtiyacımız var.

Bu akşam olsa da Polonya maçını izlesek. Grubu 1. bitirmememiz için hiç bir neden yok. Ayrıca maçın başlama saati de iyi oldu. İlk 2 maç 22.15'te başlamıştı. Bu maç 19:15'te başlayacak. Böylece Polonya maçı bittikten sonra futbol milli takımının Bosna Hersek maçını da izleyebileceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder