3 Haziran 2009 Çarşamba

Final Öncesi Promosyonları

Öncelikle tekrar söyleyeyim ki Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker serisinin her maçı benim nazarımda 45 lira vermeye değer. Ama bu fiyat değişimini final öncesinde yapmak etik değil. Bunun yanına mim koyup geçiyorum.

Efes'in bu anti-promosyonuna Fenerbahçe Ülker promosyonla cevap vermiş. Ayhan Şahenk'teki 2 maçtan herhangi birine gelen bir kişi Abdi İpekçi'deki iki maça da bedeva bilet kazanacakmış. Ayrıca atkı, şapka vs. Ayhan Şahenk'e 600 Fenerbahçe taraftarının geldiğini düşünelim. Her bir bilet 3. ve 4 maçlar için bedava bilet anlamına gelecek. Yani her bir maç için 1200 olmak üzere toplam 2400 adet bedava bilet... Bu bilet alımı toplu olmayacak mı? Nedim Karakaş toplu bilet alımına karşı çıkmamış mıydı?

6 yorum:

  1. Ne var bunda? Siz böyle yaparsanız,biz de böyle yaparız... Fenerbahçe Spor Kulübü'nün taraftarını düşünmesi gerdi mi sizi şimdi?

    YanıtlaSil
  2. Ne var bunda? Siz öyle yaparsanız, biz de böyle yaparız. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün taraftarına önem vermesi gerdi mi sizi?

    YanıtlaSil
  3. Yoo.. Gergin bi yazı mı olmuş? Halim selim bi üslup kullandım halbuki.. Taraftarına değer veren bir kulübe ben her zaman saygı duyarım. Takımlar tribünlerine sahip çıkmalıdır.

    Benim söylediğim bundan bağımsız bir şey. Fenerbahçe Kulübü tarafından toplu bilet alımının yapıldığı ve bunun suç olduğuna dair eleştiri yöneltilmesinin ertesi günü, hem de eleştiriyi yönelten ağız tarafından Fenerbahçe'nin de aynı -suç olan- şeyi yapacağına dair açıklama gelmesi tuhafıma gitti. O kadar...

    YanıtlaSil
  4. Fenerbahçe'nin yaptığı iş sadece Fenerbahçe'yi ilgilendiriyor burada...

    YanıtlaSil
  5. O zaman Efes'in yaptığı da Efes'i ilgilendirir (mi?) Bence değil. Hukuksuzluk varsa, haksızlık varsa, etik dışı hareket varsa karşı tarafı da ilgilendirir.

    YanıtlaSil
  6. fanatiklik bir türlü Efes seyircisinin çok fazla oluşmasına izin vermedi.Artık bu dakikadan sonra Efes kendi işine bakacak, basketbol seyircisinin salonları doldurması onların işi değil. İlk başta bende kızmıştım 45 tl bilet fiyatına ama 50-100 milyon vererek futbol maçlarına giden Fener taraftarının kızmaya hakkı yok.

    YanıtlaSil