10 Şubat 2010 Çarşamba

Türk Telekom - Kızılyıldız

Dün Telekom Kızılyıldız maçına gittim. Eskilerden Filip Videnov'u görmek güzeldi. Hala formda...

Ama ikinci çeyrekten itibaren klasik ruhsuz Telekom geri döndü. Dolayısıyla sonuç alışık olduğumuz üzere feciydi.
Maçın son çeyreğinden itibaren Ankaralılar Kızılyıldız'ı alkışladı. Maçın sonunda biri Taylor'dan formasını istedi. Çıkarır gibi yapıp güldü. Ona kıl oldum.
Bir de maçın başında şimdi adını hatırlayamadığım bir Kızılyıldızlı sakatlandı. Maçın kalanını topuğunda buz torbasıyla geçirdi. Ben de hanım evladı bu falan diye dalga geçtim maç boyu. Maç dönüşü ayağımı demire vurdum. Ve gecenin uzunca bir kısmını kaval kemiğimde buz torbasıyla geçirdim. Allah'ın tokadı gibiydi. Neyseki yumuşak bir tokat. Kimsenin hastalığıyla, sakatlığıyla uğraşmamam gerektiğini anladım.

2 yorum:

  1. Kızılyıldız'ın formaları Efes'in 3 sezon önce giydiği formalardı. Hatta o sezon kırmızı forma tiribi bile yaşanmıştı. Neyse şimdi kırmızı mırmızı deyip Fenerbahçeli kardeşlerimizin tepesinin tasını arttırtmayalım daha fazla.-))

    YanıtlaSil
  2. Videnov'un Kızılyıldız'da olduğunu bilmiyordum. Daha 30 yaşındaymış, iyi bir kontrat bulabilir bence.İçeriye bir yerli alsaydık, Beşiktaş için süper olurdu ama biz eldeki kadroyu parasızlıktan kaybetmeyelim de, o da yeter.

    YanıtlaSil