15 Şubat 2010 Pazartesi

Teknosa Türkiye Kupası 8'li Finaller

Teknosa Türkiye Kupası 8'li Final kuraları çekildi. Eşleşmeler ve ilk açıklanan maç saatleri şöyle:

14:00 Pınar Karşıyaka - Mersin BŞB
16:15 Beşiktaş Cola Turka - Bornova Bld.
18:30 Efes Pilsen - Banvit
20:45 Fenerbahçe Ülker - Türk Telekom

Öncelikle şunu söylemeliyim ki kura sistemini saçma buluyorum. Kura çekimi, grup maçlarının sıralamasını manasız kılıyor. Yani gruplarda 1. ya da 2 olmana bakılmaksızın birbirinle eşleşebiliyorsun. Bu saçma uygulamanın sonucu olarak ilk tur gruplarını birinci bitiren Fenerbahçe Ülker ile Türk Telekom eşleşebilirken; gruplarını ikinci bitiren Efes Pilsen ve Banvit de eşleşebiliyor. Bence 1.ler ve 2.ler, bir önceki turda aynı grupta yer alanlar denk gelmemek üzere birbiriyle eşleşmeli, yarı finalde de tekrar kuraya gerek kalmadan finale kadar kimin kiminle karşılaşacağı belli olmalıydı.

Bir önceki yazımda da belirttiğim üzere: Hedef Adana. Muhtemelen cuma günü Adana'da olacağım. Forza Hasan Usta, Forza Kebapçı Şehmus.. Bi de Tarsus'tan kayratıp akşam Park Zirve yaparsam 10 numero olur.

7 yorum:

  1. Fener'e ezilişinizin postunu niye yapmadın ?
    Yazsaydın ya bu kez Cathine almayı unutmuşz
    bizimkiler diye.:)))))))))

    YanıtlaSil
  2. Efsane Mrsic
    Aşağıda maçla ilgili yazı var. Yorgunluk uzun analiz yapmamı engelledi. Zaten beni asıl üzen Maccabi mağlubiyetiydi. Sıradan bir BBL maçının üzerinde çok fazla drmaya gerek yok:)
    Ayrıca bu ne sevinç böyle.. Platini'nin bir sözü var. Büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar ise büyük takımları yenmeleriyle övünürler." der. Haklıymış Platini amca:)

    YanıtlaSil
  3. yaptığı dopinglerle övünecek klüplerin ebatları ne oluyor :)

    YanıtlaSil
  4. Eğer doping yapıp bi de bununla övünen kulüp varsa çok küçüktür:)

    YanıtlaSil
  5. Hatırı sayılı bir yıl fransa da yaşamış ve bu dile yeterince hakim biri olarak ben platinin böyle bir söz söylediğini hiçbir yerde okumadım duymadım gösterecek bir kaynağın varsa seve seve tercüme ederim ama senin kaynağını az çok tahmin ediyorum bakınız ultraslan.com ve ordan birinin kıçından uydurulmuş bir cümle...

    YanıtlaSil
  6. Green Tuborg,
    Hayatında Fransızca namına jötemden başka bir şey bilmeyen, onun da Fransızca'da nasıl yazılacağını bilmeyen biri olarak Fransızca kaynak gösteremem. Açıkçası, bu sözü daha önce bir yerde okumuştum. Tam olarak nasıl olduğunu anlamak için google'a yazdım. Ordan aldım. Google'a yazınca zilyon sayıda kişinin yazdığını gördüm. Ama belki gerçekten böyle bir söz edilmemiştir. Belki de Türkiye'ye has bir internet efsanesidir. Can Dündar'ın internet sitesinde, altında kendi adının olduğu ama kendisinin yazmadığı yazıların uzunca bir listesi var. Belki bu da onun gibi bir uydurmadır.
    Eğer o söylemediyse de ben söylemiş olayım. Benim adımla anılsın. :)
    Bir de Galatasaraylı olduğum fikrini Fenerbahçelilerden, Fenerbahçeli olduğum fikri hem Galatasaray hem de Fenerbahçeliler'den bolca duymuş biri olarak, bulunduğun ima ile ilgili bir şey demiyorum. Dediğimle kimseyi inandıramıyorum çünkü:)

    YanıtlaSil
  7. öncelikle ben sana gs'lisin demeği ima etmedim bu uydurma lafın ordan çıktığını söylemek istedim bide bunun maradonalı versiyonu varki sen ona buluşmamışsın neyse

    YanıtlaSil