3 Şubat 2010 Çarşamba

Siena Maçı Öncesi

Şimdiye kadar en ufak bir tereddüte yer vermeyecek ölçüde başarısız olan Efes Pilsen'in hala destan yazma fırsatı var.

Ergin Ataman'lı Siena'nın normal sezon gruplarından 14 maçta sadece 6 galibiyetle en iyi 6. olarak çıkıp sonra da final 4'a yükselmesini unutmadık.

Ya da Uleb Cup'tan ve son torbadan gelen Dinamo Moskova'nın çeyrek finale yükselmesini unutmadık.

Ya da top 16 gruplarında ilk 3 maçı kaybeden Panathinaikos'un kalan 3 maçı kazanıp hem de grup birincisi olarak çeyrek finale yükselmesini de unutmadık.

Efes Pilsen'den Siena karşısında tarihindeki ilk galibiyeti istiyoruz. Top 16'da yeniden diriliş istiyoruz.
Resmi sitede takımın kampa girdiği haberi var. Efes Pilsen'in kendi evindeki maçlardan önce kampa girmesine pek alışkın değiliz.

2 yorum:

  1. En son kampa play off'larda Fenerbahçe 2. mağlubiyetinden sonra girmişlerdi. Sanırım bu sefer birazcık geç kaldılar...

    YanıtlaSil
  2. Süre verilmesi, sabredilmesi durumunda Nachbar için dönüş maçı olabilir. Hareketli ve dış şutlara ağırlık veren Siena uzunlarına karşı ne Kaya ne Ermal ne Santiago beklenen savunma performansını gösterebilir. Nachbar belkide 4 numarada en verimli maçını oynayabilir. Yine Rako'nun vereceği katkılar da önemli olacak... İbrenin Siena'yı gösterdiği fakat hislerin Efes dediği bir maç bence... Ben hissimin daha ağır bastığını düşünüyorum. İnşallah alacağız bu maçı...

    YanıtlaSil