7 Temmuz 2009 Salı

Hırvat Milli Takım Kadrosu Açıklandı

Polonya'daki Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek Hırvatistan'ın 24 kişilik geniş milli kadrosu açıklandı. Kadroda Efes Pilsen'den Mario Kasun da var. Sezonun özellikle sonundaki performansı ve finalde takıma verdiği katkıyla bunu hakediyordu. Ayrıca eski dost Marko Popovic ve dosttan da öte Nikola Prkacin de kadroda. Bir kaç hafta önce Prkacin'in basketbolu bırakmayı düşündüğüne dair haberler çıkmıştı. Niksa'nın hala basketbol oynamasına sevindim. Aslında gözlerim başka bir eski dost Damir Mulaömerovic'i de aradı. Sezona Paok'ta başlayıp KK Zagrep'te bitirmişti. İstatistikleri de iyi ama belki milli takımı bırakmıştır belki de milli takım onu.

Başka tanıdık isimler de var. En başta efsane Tofaş'ın son koçu Jasmin Repesa takımın başında. Ayrıca daha önce Türkiye'de oynayan diğer oyunculara baktığımda Ülkerspor'dan Drago Pasalic, Beşiktaş Cola Turka'dan Sandro Nicevic de açıklanan kadroda yer bulduklarını görüyorum.
Turnuva'da Yunanistan, İsrail ve Makedonya ile A gurubundalar. Gönlümden geçen Yunanistan'ın devre dışı kalıp, Hırvatistan, İsrail ve Makedonya'nın el ele diğer gruba yükselmeleri. Umut işte..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder