21 Temmuz 2009 Salı

Cenk Akyol Atlanta Hawks Formasını Giydi


Cenk Akyol Atlanta Hawks formasını giymiş ama şimdilik sadece antrenman forması... "Bayanlar baylar, İşte karşınızda Cenk Akyol" diye çevirebileceğimiz bir alt yorumla yayınlamışlar Cenk Akyol'un fotoğrafını. Merak ediyorlardır muhtemelen bu çocuğu. 2005'te mini mini bir kuşken seçtikleri oyuncunun yüzünü bile unutmuş olabilirler. Atlanta Hawks küçük bir yaz kampı düzenlemiş. Milli takım kampında olmamasının nedeni de muhtemelen bu kamptır. Kamptan notlar verirken Cenk'ten bahsedilmemiş bile. Sadece merak edenler için fotoğrafı o kadar.

2005'te Ersan 36. sıradan seçilirken Cenk 59. sıradan seçilmişti. 1-2 sene pişsin denirken 4 sezondur Türkiye'de. Altyapı takımlarının ümitler dahil her seviyesinde yıldızıyken kurtlar sofrasında hala kıvamına gelemedi.

NBA sirki yerine ben onu Avrupa Ligi'nin kralı olarak görmek isterdim. Ama madem hayali yeni kıtada top sektirmek; hayallerini gerçekleştirsin. Efes Pilsen organizasyonunun NBA'e gönderdiği yeni bir oyuncu olması dolayısıyla gurur duyarım.

2 yorum:

  1. az evvel ben de cenk hakkında bir şeyler yazmıştım. sanırım atlanta yaz ligine katılmayıp böyle bir şey yapmış. sıradan bir antrenman olduğuna eminim. kötülemek gibi olmasın ama.

    YanıtlaSil
  2. futbol muhalifi'ne
    mini yaz kampı diyorlar. yaz ligiyle sıradan antrenman arası bi şey gibi.. rahatlıkla kötüleyebilirsin.:) hem giderken halter çalışacak gibi bi şeyler okumuştuk. o ne oldu? yalan mıydı? belki de uydurdu basınımız.

    YanıtlaSil