22 Haziran 2009 Pazartesi

Final Gecesinin Ceza(!)ları Açıklandı

Efes Pilsen oyuncusuna, teknik heyetine, taraftarına saldırmanın cezası açıklandı. 5 maç seyircisiz oynama ve 40.000 TL para cezası. Artık tüm camialara açık çek. Finalde istediğiniz olayı çıkarabilirsiniz. Cezası bir kaç önemsiz normal sezon maçında seyircinin olmaması. Zaten 300-400 kişiye oynadıkları maçlarda onlar da olmayıversin.

Murat Özaydınlı'ya da ceza vermişler. Ama ceza metninde de göreceğiniz üzere Federasyon'u biz getirdik. İstersek getirdiğimiz gibi indirmesini de biliriz mealindeki sözlerinde ceza vermeye gerek bir husus görmemişler. Yani zımmen kabul etmişler. Eywallah.

Açtığımız pankartta bu kadar haklı olduğumuzu inanın biz de bilmiyorduk.

Bu arada üstteki fotoğrafı bir yerlerden almıştım ama hangi blog olduğunu hatırlayamadım. Hatırlatan olursa yazayım hemen.

3 yorum:

  1. FB'ye cezaya o.k.Özaydınlıya cezaya da o.k.Ataman'a neden ceza yok?Özaydınlı kimin iftirasından sonra konuştu?FB konuşunca suç,EP konuşunca ödül neden??
    Ataman'ın yaptığına yani MHK'nın atadığı bir (Euroleague) hakemine iftira atılmasına NBA'de en hafifinden 25-30 bin USD ceza verilirdi.Burda ise verilmedi.Buyrun size taraflı :)))federasyon
    MHK'de o hakemi hiçbir final serisi maçına vermedi.Buyrun bu da tarafsız davranan MHK ;)
    Şampiyonluğunuz kutlu olsun.Bu sezon ki euroleague başarısızlığınızı unutturacak bir dalınız oldu.Seneye hangi dala sarılırsınız artık allah kerim ;)
    Bu arada 17 teknik ve sportmenlik dışı çalan hakeme söyleyin.Artık soyadını değiştirsin.Söyleroğlu yapsın.Çünkü lobiyi davranışları ile çoktannn söyledi.
    Ufuk Sarıca'yı da Abdi İpekçi'de oynanan ilk maçta arkasında bulunan gruba s...r çekene kadar efendi bilirdim.Ya yanılmışım ya da Ataman etkilemiş ;)

    YanıtlaSil
  2. Giray'a
    Ergin Ataman konusunda katılıyorum. Normal sezon maçında -bence haklı olarak- hakemlerden dert yanmıştı. Bunun üzerine -bence haklı olarak- ceza almıştı. Sadece açıklamasından dolayı ceza alırken Rasim Başak rakibine tekme atmasına rağmen ceza almadı. İşte orda adaletsizlik başladı. Final 1. maçtan sonra Ataman şöyle diyordu. "Daha maçın başında ilk itirazımda teknik faul verdiler. Ama benden sonra Tanjevic defalarca yarı sahaya kadar geldi. Ama ona teknik faul mü vermediler. Millai takım koçu olduğu için mi çekiniyorlar bilemiyorum. Yine de hakemlerin taraflı olduklarını düşünmüyorum." Ergin Ataman bu açıklamalarında haklıydı. Ama yine de ceza almalıydı. Tıpkı rakip koç için aptalca konuşmak için fırsat kaçırmıyor diyen Tanjevic'in ceza alması gerektiği gibi.

    Ufuk Sarıca'nın küfür ettiğini ilk defa senden duyuyorum. Ettiyse ona da ceza verilmelidir. Tıpkı aynı maçta defalarca -tekrar ediyorum defalarca- Efesliler'e küfür eden Emir Preldzic'in alması gerektiği gibi. Serdar Apaydın da ceza almalıdır küfür ettiği için. Adam bize küfür edip önümüzden geçip gitti. Apaydın'la alakamız olmadığı için şaşırdık. Biz noluyo lan diyene kadar yanımızdan geçip gitti.

    Bunlar uzatılır durur. Kimseyi aklamak için konuşmuyorum. Daha önce de yazdım. Tahrikkar Efes Pilsen camiası ve ufo gören masum köylü tadında, aslında masum olan ama kandırılan, tahriken edilen FB camiası yok. Fenerbahçeliler kalabalık olduğu için sesi fazla çıkıyor o kadar.

    YanıtlaSil