29 Ocak 2011 Cumartesi

Efes Pilsen - Erdemir maçından

Efes Pilsen'in kaybedebileceği bir maçtı. Erdemir iyi asıldı maça. Efes Pilsen dönem dönem kendini sıkıp sonra rölantiye aldı.

Dikkate değer şeyler:

Rakocevic hala büyük bir hücum gücü ve büyük bir savunma gediği.. Olağan üstü dış atışlar ve turnikerel buldu. Maçta oyunda olduğu dönemlerde Erkan Veyseloğlu'nu tutuyordu. Daha doğrusu tutamıyordu. Erkan sayı bulmakta hiç zorlanmadı. Bu seneyi zaten iyi geçiriyordu. Bu iyi oyunu Rakocevic karşısında da sürdürdü.

Cenk Akyol bir ara oyuna girdi. Kötü de oynamadı. Hücumda pek fırsat gelmedi aslında ama savunmada uzun zamandır görmediğim kadar gayretliydi. Tribünlerden aferin Cenk sesleri yükselmişti. Kısa süre sonra Perasovic oyundan aldı. Çok morali bozuldu çocuğun. Ufladı pufladı. Haklıydı da.. Peras'ın elinde yokolup gidecek.

3. çeyreğe Efes Pİlsen çok kötü başladı. 4. çeyreğin sonlarına doğru ise harika bir geri dönüş başlattı. Bu durum Fenerbahçe Ülker ile oynanan son lig maçını hatırlattı. Orda da aynı geri dönüşü yaşamıştı Efes. Ama o maçta rakip güçlüydü ve geri dönüşün galibiyetle sonuçlanmasına izin vermemişti. Bu iniş çıkışlar Efes Pİlsen için çok tehlikeli oluyor.
Kenarda Ender Arslan - Flip Murray - Nachbar -Radu 4'lüsü vardı. Bir de küskün Cenk'i eklersek Türkiye ligi için kafaya oynaya bilecek sağlam bir ilk 5 çıkabilir. Efes Pilsen ise bu oyunculardan yararlanamıyor malesef.. Bu alternatif ilk 5'in fotoğrafı:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder