1 Ekim 2010 Cuma

Ataköy'ü İstemiyorum Yaşasın Zeytinburnu


1994'te bir Ülker - PTT maçı ile ilk kez Abdi İpekçi'den içeri girmiştim. İlk defa canlı canlı bir basketbol maçı izlemiştim. İpekçi ile o günden bu yana bir gönül bağım var. Efes Pilsen'in bu sezon maçlarını Sİnan Erdem'de oynamasına bu yüzden gerçekten üzüldüm. Benim için basketbol mabedi Zeytinburnu'nda surların dibindedir. Mevlanakapı, Silivrikapı, Belgratkapı diye surları diye bakınmayı seviyorum. Şimdi Ataköy'de o sıkıcı yollarda yürüyüp maç izlemeye gideceğim için üzülüyorum.

Tabi şu sıralar Disney kandırmacasıyla dolu olan İpekçi'de nasıl maç oynanacaktı onu da bilmiyorum. Ayrıca bir o salonda bir bu salonda gidip gelmenin taımı olumsuz etkilediğinin de farkındayım. Ama İpekçi'nin yeri de başkaydı. Şimdilik değişime direnç göstermekten memnuniyetsiz hissetmekten başkası içimden gelmiyor..

4 yorum:

  1. kombineler ne zaman satışa çıkacak bunla ilgili bir bilgi varmı ?

    YanıtlaSil
  2. Benim bir bilgim yok. Olursa paylaşırım..

    YanıtlaSil
  3. sinan erdem'e efesin gelişini ben olumlu buluyorum sinan erdem'e gelmeleriyle kombine alıcam kombine satışlarını bekliyorum bende diğer takımlar beşiktaş,gs,fb hepsi çıkardı efeste hala açıklama yok anlam veremedim

    YanıtlaSil
  4. geçen sene ne ara çıkmıştı kombineler ve ne kadardı acaba ?

    YanıtlaSil