18 Kasım 2009 Çarşamba

Aydın Örs ve Antrenman

Basketbol maçlarına gitmeye yeni başladığım dönemlerde bir maçta Efes bençinin arkasında oturmuştum. Aydın Hoca bir pozisyonda hata yapan Mirsad'ı kenara alırken öyle bir fırça atmıştı ki benim zoruma gitmişti. Biraz daha yakınında olsam ne bağırıyon derdim heralde. Ama Mirsad'ın üst düzey bir basketbolcu olmasında o fırçaların da katkısı olmuştur.

Aydın Hoca artık ne diyorsa... Herkesin başı önde. Övgüler dizmediği açık..

Fotoğraf muhtemelen 1993-94 sezonundan. Kadrodaki oyuncuların bir arada olduğu başka sezon da var ama Tamer Oyguç'un üzerindeki tişört yanılmıyorsam o sezonki All Star'a sponsor olan Shell'e ait. Bu tişört giyilmişti organizasyonda. Bir sonraki sene Naumoski İtalya'ya gitti. 2 sene sonrasında döndüğünde ise Taner Korucu basketbolu bırakmıştı. Dolayısıyla 93-94 sozununun All Star organizasyonu sonrasına ait bir kare olduğunu zannediyorum.

Bilmeyen azdır ama yine de yazayım. Sol baştan say: Tamer Oyguç, Petar Naumoski, Ufuk Sarıca, masör Bahattin Tapan, Gökhan Güney, Mustafa Kemal Bitim, yönetici Turhan Akyüz, Taner Korucu ve coach Aydın Örs

3 yorum:

  1. fastbreak'ten değil mi bu foto:)
    aydın örs ile ilgili bir yazı vardı öyle hatırlıyorum. kaç yüzyıl öncenin.

    YanıtlaSil
  2. Açıkçası nerden aldığımı hiç hatırlamıyorum. herhangi birinin hakkına girmişsem haber verilirse kaynak gösterebilirim.

    YanıtlaSil
  3. yanlış anladın sanırım. kaynak ver gibisinden bir şey demedim.rica ederim öyle anlama. ben öyle hatırladım ama çok çok eski bir foto. garip oldum ki foto için sağol.

    YanıtlaSil