15 Kasım 2009 Pazar

Akatlar'daki Şerefsizler

Kalabalık olan her camianın içinde şerefsizler var. Azınlık olsalar da çoğunluk olsalar da var. Bugün Akatlar'da gördük onları. Öncelikle bize ayrı bir yer ayırmayıp olaylara sebebiyet veren Beşitaş Kulübü'ne yazıklar olsun. Gerçi yanımızda oturan pek çok Beşiktaşlı arkadaşla muhabbet ede ede maçı izliyorduk.

Daha sonra olanlar oldu. İki Beşiktaşlı'nın kendi arasında kavgasını bahane edip bizim üzerimize yürüdüler. Orda Beşiktaşlı bir kaç kocaman herif az daha küçük başka bir Beşiktaşlı'yı paramparça edecekti. Çocuğu ellerinden zor alıp gönderdik. Oturmuş maçımızı izliyorduk. Kafamı tesadüfen yukarı kaldırdım. Ağzından salyalar akıta akıta koşan bir kaç şerefsizi gördüm.(Zaten anca kalabalık olarak saldırabilirler.) Ne vuruyonuz lan çocuğa diye bağırıyorlar. (Ki aslı vuranlar benim iki sıra arkamdaki başka Beşiktaşlılar'dı.) En yukarda Efes formalı benim olmamdan dolayı bana vurmaya çalıştılar. Ben savurdum tekmeleri. Zaten dangalağın biri hemen önümde iki koltuk arasına sıkıştı. Kafası, ayakları yukarda. Kıçı arada. Polis o şekilde aldı onu. 2 arkadaşa tekmeler gelmiş.

Maçtan sonra çıktık baktık bir grup dışarda bizi bekliyor. Yine kalabalıklar. Çünkü anca kalabalık olduklarında kendilerine cesaret gelebiliyor. Taksiye atladık Metrobüs'e gittik. Tabi kıyafette Efes adına bir şey yok. Hala 2 kişi Efesliler'i nasıl dövemediklerine yakınıyordu.

Değişik salonlarda bu olaylar yaşanıyor. Şerefsizlerle pek çok yerde karşılaştık. Şerefsizlerin sadece rengi değişiyor. Takımı değişiyor. Şerefsizlikleri değişmiyor.

Bu maç bitecek, yeni maçlar olacak, biz yine geleceğiz.

Not: Fotoğrafı sporx'te gördüm. Kıçı iki koltuk arasına sıkışan dangalak fotoğraftaki.

7 yorum:

  1. Polislere "mühadale edin" diyorum, aldığım yanıt "Görevimizi senden mi öğreneceğiz?"!..

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun arkadaşlar.
    evet şimdi kına yaksın bazıları basketbolu getirdikleri hali izlesinler oturup.
    polis'in de işine gelmeyince söylediği ilk şey, işimizi senden mi öğreneceğiz, bir anlasak nedir şu işiniz ? orada 20 kişilik bir taraftar grubunun güvenliğini sağlayamıyorsan daha nedir ki senin işin.

    YanıtlaSil
  3. Yahu herşe iyi hoş da.. Abicim onca hayvanın arasında ne işiniz var? Gitmeyin abi öğrenemediniz mi illaki biri hayvanlık yapacak! Fotoğraftaki herifin tipinden belli tam bir hanzo! Geçmiş olsun diyelim başka söz gelmiyor aklıma..

    YanıtlaSil
  4. bi arkadaşın polis olayına son nokta bi sözü vardır, dünkü maçta bi kez daha aklıma geldi ve gülümsetti: "zaten beyni olsaydı polis olmazdı"

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun arkadaşım. Galibiyetinizi de kutluyorum. Efes maçlarına ara sıra gelirim. yani desteklerim Efes'i. Bu yüzden Beşiktaşla birleşmenizi hiç istemiyorum. Eğer tabi öyle birşey varsa. Umarım yoktur. Selamlar...

    YanıtlaSil
  6. @enteresanadam
    Sen yanmasan, ben yanmasam, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?!!

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun. arka sıranızadaki beşiktaşlılardan biri de bendim. o şahıslar, "durun bir şey yok, iki kişi arasındaki bir iş" diyen beşiktaşlılara da saldırıyorlardı.

    onlar zaten "saldırmak" amacıyla geliyorlar salonlara. efesliye, beşiktaşlıya saldırmış olmaları çok farketmiyor onlar için.

    YanıtlaSil