18 Kasım 2009 Çarşamba

6. Hafta Programı Belli Oldu

Geçen sene olduğu gibi mübarek 3 haftalar bu sezonun fikstüründe de mübarek 3 haftalar var. İlk 2 hafta Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş Cola Turka ile oynadık. Bu hafta rakip Galatasaray Cafe Crown. Ülker'ler ardı ardına geliyor. İlk 2 Ülker'i yendik. 3. Ülker ne olacak göreceğiz.

Maç 20 kasım cuma günü 20:00'de Ayhan Şahenk'te. Spormax'ten naklen veriliyormuş.

Euroleague'de neden olduğunu anlayamadığım bir ara var. Ondan istifade maçı cumaya almışlar. Sene başından beri yolculuk etmekten beyinleri dönen oyuncular için bu süre iyi bir dinlenme oluyor. Yunanistan'dan döndüklerinden beri İstanbul'dalar. Önümüzdeki hafta içi Euroleague maçı da İstanbul'da. Gelecek haftasonu İzmir'e gidene kadar biraz dinlenip kendilerine gelsinler.

Cuma akşamları benim basketbol akşamımdır. Yani kendim gider oynarım. Bu maç cuma günü organizasyonumun içine etti. Bakalım Maslak'a vaktinde yetişebilecek miyim?

GSCC, FBÜ maçının gazıyla da Efes karşısına çıkabilir, rehavetiyle de... Taraftarı ne kadar olacak bilemiyorum. Sadece Fener maçında salona gelen taraftar imajından kurtulmak isteyeceklerdir. Kendilerine ayrılan yeri dolduracaklarını düşünüyorum.

Herhangi bir analiz yapacak durumda değilim. Yine de Efes Pilsen'in maçı kazanmaması için hiç bir neden yok.

1 yorum:

  1. Valla ortaya dökülen son video görüntüleri ve fotoğraflardan sonra Cemal Nalga Efes maçında zor oynar.

    YanıtlaSil