5 Mayıs 2009 Salı

Efes Pilsen'den Kısa Kısa


Efes Final 4 için Almanya'ya gidemedi dedik ama Almanya'ya ömrü billah gitmeyecek değil ya... Bir kaç gün gecikmeli de olsa Efes Pilsen Almanya'da. Ama malesef Berlin yerine Frankfurt'talar...

AA'dan da öğrenilebileceği üzere çok da kayda değmeyecek bir Çek takımıyla (zaten hangi Çek takımı kayda değerki) maç yapacaklarmış. Yarın da Murat Didin'in çalıştırdığı Deutsche Bank Skyliners ile karşılaşacaklar. Play off hazırlıkları tam hız devam ediyor.

Cumartesi günkü Antalya BŞB maçında Engin Atsür de kenardaydı. Mustafa Abi ve Vujanic'in arasına oturmuş muhabbet ediyordu. Efes ile antrenmanlara başlamış. Ama büyük bir tıp mucizesi olmazsa bu seneyi kapattı. Hatta seneye ne zaman başlayacağı bile şimdilik şüpheli.

Antalya BŞB maçı cumartesi oynandı ve pazartesi takım Almanya'ya gitti. Normal şartlarda pazar günü oyuncuların dinlenmeleri lazımdı. Ama efesliler gibi Ergin Ataman da takımın son maçtaki performansından memnun değilmiş ki almış takımın götürmüş Belgrad Ormanları'na. Kros çalışması yaptırmış. Bu saatten sonra takımın kondüsyon yüklemesine ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum. Muhtemelen ceza antrenmanıydı.

Kaynak: Kulübe yakın kaynaklar:)

3 yorum:

  1. O takım her sene şampiyon oluyor liginde. :)

    Deustch Bank'a yakın sayılırlar seviye olarak.

    Monty Mack rol oyuncusu olarak oynadı orada iki sezon boyunca,o takım Nymburk. :)

    YanıtlaSil
  2. Engin'İn sakatlığı nedir ? Geçmiş olsun. Bu seneyi boş geçirdi sayılır oysa ciddi bir sıçrama yaşayabileceği kritik bir dönemde.

    YanıtlaSil
  3. Engin'in ayak bileğinde sorun varmış. Spor hayatı bitme noktasına gelmişti. Ama tam olarak hatırlamıyorum sakatlığının adını. Önce Türkiye'de küçük bir ameliyat yaparız,sorunu halletmesek de sezonu geçirecek konuma getiririz, sezon bitiminde de asıl ameliyatı yaparız gibi bir şeyler söylemişler. Daha sonra ABD'ye gitti. Bileğindeki sorun için aynı teşhisi koymuşlar orda da ama sorunu tamamen çözecek asıl ameliyatı yapmamız lazım. Yoksa bir daha basketbol oynamama ihtimali var demişler. Bunun üzerine ameliyat oldu.
    2006 dünya şampiyonasında harikalar yaratan çocuğun birden yavaş sıradan bir oyun kurucuya dönüşmesi de bu sakatlık yüzündendi.

    YanıtlaSil