31 Mayıs 2009 Pazar

Pankart ve Turkbasket

Yapılan pankart turkbasket'te çıktı. Eldeki fotoğraflara bakıp hayal güçlerini konuşturmuşlar. Yok gözdağı vermişiz, yok yapılan uyarılar üzerine 5 rakamı değiştirilmiş, yok Efes Pilsen taraftarları aracılığıyla FB'ye mesaj gönderiyormuş falan filan... Resmen kafalarından uydurmuşlar ve hala bizi birilerinin yönlendirdiğini düşünüyorlar. Zekamızı hala hafife alıyorlar. Piyon olduğumuzu zannediyorlar. Gönderilmiş bir mesaj varsa gönderen bizler yani Efesliler'dir ki rakip Türk Telekom bile olsaydı pankart hazırlanacaktı..

Turkbasket eskiden en önemli basketbol kaynağımdı ama çoluk çocuğun muhabirliğine muhtaç hale geldiğinden beri saygınlığı azalmaya başladı.

Haber Basket Dergisinde de yayınlanmış ama onlar makul ifadeler tercih etmişiler...

2 yorum:

  1. Hayır bir de 'Son 2 yılın şampiyonuna 4-0'lık seri gözdağını veren' diye bir ibare kullanmışlar ki, şu pankarttan çıkacak en son anlamdır o. Yani 4-3 de alsa Efes seriyi, bu pankart cuk yerine oturmuş olacak. Bir tek şampiyonluk kaçarsa içerde patlamış olacak, ama o da bu işin tadı tuzu zaten.

    Gel gelelim Turkbasket'in dediğin gibi çoluk çocuğun eline kalmasının ardından yaşadığı okuyucu kaybına. Bilmem diyecek bir şey bırakmamışsın aslında, o yüzden hiç yormayayım bir de ben çenemi. :)

    Eyvallah bu arada, takipteyiz blogu..;)

    saLsa

    YanıtlaSil
  2. turkbasket, turkishbasketball.com'dan sonraki ilk gözağrımdı. ama kredisini pek çok kişi nazarında yitirdi.. bloga övgü için de teşekkürler..

    YanıtlaSil