14 Mayıs 2009 Perşembe

Efes Pilsen Forması

Yaptırdığı pankartı sahiplenmesi yalancılık olarak görülen bir nesil olarak formamızı göstermek istiyorum. Efesliler.org üyeleri Efes Pilsen'in yapamadığını yaptı. Andy Spor'u önce Sirkeci'de sonra da yeni mekanı olan Esentepe'de taciz ederek formalarımızı yaptırdık. Bu dönemdeki kişisel gayretleri için Önder abiye teşekkür ederim.

80 küsür tane yaptırdık. Formalar sadece üst. Yani şort yok. İsim ve numara baskısı dahil 43 liraya mâl oldu. İstenilen şekilde olmayan bir kaç tanesi iade edildi. Geri gelmesini bekliyoruz. Yeni cicilerimizi ben çok beğendim. Şu an Efes Pilsen oyuncularının giydiği orijinal formalar.

2. dalga için de talep toplanıyor ama ilk dalganın seviyesinde değil henüz.

2. dalga alttan alta devam ederken tişört yaptırma niyetindeyiz. Yaklaşık aşağıdaki gibi bir şey olacak. Arkasına sadece efesliler mi yoksa efesliler.org mu yazalım onun tartışması sürüyor.

3 yorum:

  1. formalar hoş olmuş bu arada.

    YanıtlaSil
  2. arkadaşalr ben trabzonda ikamet ediyorum ve efes pilsen forması satın almak istiyorum.nette bulamadım yol gösterin bana lütfen

    an_alien4@hotmail.com

    teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Elimde Mirsad Türkcan'ın doksanlarda bir avrupa maçında giydiği 6 numaralı forması bulunmaktadır. İmzalı değil ama forma gerçekten onun. Maçtan sonra annemin bir arkadaşına vermiş. O da bana verdi. Eğer satın almak isteyen varsa benimle warhawk183@hotmail.com adresinden MSN ya da e-postayla iletişime geçebilir. :)

    YanıtlaSil