16 Nisan 2009 Perşembe

Rakipler Güçleniyor

Maddi durumu zayıf olanlar iyice eriyor. Güçlüler güçlenmeye devam ediyor. FB Ülker, kendisinin ve Efes'in eski oyuncusu Solomon'u getirdi. Benim yokluğumda bazı mağlubiyetler olmuş. Telafi ederiz mealinde bazı şeyler söylemiş. Seviyor tribünlere oynamayı.

Türk Telekom'da da bir transfer haberi olabilir. Başka bir yerde haber var mı bilmiyorum. Ama atlatma haber olabilir. İtalya'nın Snaidero takımından Oscar Tores Türk Telekom'a geliyormuş. Bu da linki: http://www.snaiderobasketball.com/cm/contenuti/bo_lista_multiple_contenuti.asp?ambiente=Snaiderobasketball&area=unica&sezione=Struttura%20Portale&Destinazione=Menu%20Root%20Snaiderobasketball&destinazione_default=News%20Snaidero%20Basket&area_default=unica&sezione_default=Struttura%20Portale&dato_default=id_contenuti&contenuto_default=27659&lingua=italiano&bo_percorso_navigazione=%20%3E%20@@@&priorita_lista=2&tipo_template_default=D

CSKA'da da oynamış bir oyuncu. Venezüellalı.. Bunlar da lig sonuncusu takımındaki istatistikleri: http://195.56.77.208/player/?id=TOR-OSC-76&year=2008&team=1166

Bu arada Snaidero'da Jerome Allen da oynuyormuş. Hey gidi Ülker günleri...

3 yorum:

  1. Oscar işi gerçek gibi ama bakalım..

    YanıtlaSil
  2. jerome allen güzel detay.. fakat oscar torres ile güçlenecek takım zaten rakibimiz olamaz.. bence çok yanlış bi transfer.. vizyon falan diyorsun, getirdiğin adam oscar torres.. ha bi de bu adamda deli bi ego vardır karıştırmıyorsam, el-amin ile dudley bi gün sahada sıkıştırır chavez baba'sından yardım istemek durumunda kalabilir ;)

    YanıtlaSil
  3. Egosunu geçtim. Bekir'e ne olacak? Kadro patlayacak. Ankara'daki TT - Efes maçında gözlerimle gördüm. O kadar adamı son dakikada bir araya toplamak çok da işe yaramıyor.

    YanıtlaSil