29 Nisan 2009 Çarşamba

Efes Pilsen'den Açıklama

Efes Pilsen son günlerde Nedim Karakaş'ın dillendirdiği iddialar karşısında bir açıklama yaptı. 10 sene kadar önce bu açıklamalar Tuncay Özilhan imzasıyla yayınlanırdı. Demek daha da kurumsallaşmış.

Efes Pilsen Nedim Karakaş'ın isim vermeden zımmen yaptığı suçlamaları reddediyor. Ve Nedim Karakaş'a zımmen "Sen Yalancısın!" diyor. Ben arka planını bilemiyorum. Ya Efes Pilsen yönetimi ya da Nedim Karakaş yalan söylüyor. Nedim Karakaş'ın yanlış yönlendirilmiş olması da mümkün.

Sky Türk'te Nedim Karakaş'ın iddialarını dinledim. Özellikle biri çok ilgimi çekti. Oğuz'un Memphis tarafından draft edildikten sonra geri getirileceğini, bu draftın NBA'de oynatmak için değil basketbolcuyu Fenerbahçe Ülker'den kopartmak için yapılacağını söyledi. Efes Pilsen'in bir oyuncu transferi için NBA takımını bile kafa kola alabilecek kadar güçlü olmasına şaşırdım. Ama daha da önemlisi Semih Erden'in Daçka'dan önce Partizan'a sonra da Fenerbahçe'ye tranfer edilmesini hatırlattı bu hikaye. (Hatta Efes'le İstanbul'da karşılaşmış o maçta sezonun en yüksek skoruna ulaşmıştı ki bu mevzumuz değil, kendime hakim olamadım) Daçka da FB'nin rakibi değil miydi? Çok mu kötü niyetliyim acaba?

2 yorum:

  1. "Ya Efes Pilsen yönetimi ya da Nedim Karakaş yalan söylüyor."

    çok zor bi seçim değil, akl-ı selim kuvvetli biçimde birini işaret ediyor..

    hayır, özellikle mirsad konusunda röportajı yayınlayanları da zor duruma düşüren demeçler verdi.. yoksa basketbol camiasının birbirini yıpratmasına zaten alışığız da basının böyle aklı başında isimlerinin de durumdan etkilenmesi benim adıma üzücü.. bu kadar da ucuz biçimde..

    bi şey yazmayacaktım sözde :(

    YanıtlaSil
  2. Okumadan bilmeden yorum yapma alışkanlığımız vardır. Mirsad'la ilgili durumla ilgili olarak Nedim Karakaş, röportajı okuyup anlayamamış turkbasket ve basket dergisinin yorumları yerine röportajın aslını okusaydı, hatta görüntüleri de internette var, onları izleseydi internet basınının gazına gelmeyecekti.

    YanıtlaSil