10 Ağustos 2009 Pazartesi

Nachbar Oynadı Slovenya Kazandı

Slovenya da Polonya'daki Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor. Makedonya'ya karşı 2 hazırlık maçı yapmışlardı. 2 maçı da küçük farklarla Slovenya kazanmıştı. İlk maçta Nachbar, Slovenya adına en fazla sahada kalan ikinci oyuncu olmasına rağmen pek bir varlık gösterememişti. (26.33 dakikada 4 sayı, 2 ribaund, 1 asist) İkinci maçta ise hiç oynamamıştı. Acaba sakatlığı mı var diye düşünüyordum. Koçu öyle istemiş.

Makedonya maçlarından sonra seyirciye açık bir antrenman yaptılar. Salonun çoğu doluymuş. Keşke böyle bir organizasyonu İstanbul'da da yapsak. A millilerimize yalnız olmadıklarını hissettirsek. gelenlere forma falan satsak. Ama bizde marketing sadece televizyon kanalı ismidir.

Sonra da Rusya ile karşılaştılar. Tamamen dolu tribünler önünde son şampiyonu devirdiler. Gerçi son şampiyonun içi boşalmış. Genel modaya uyarak Rusya da önemli yıldızları olmadan gidiyor Avrupa Şampiyonası'na. Öyle de olsa hala son şampiyon unvanına sahipler. Bu maçta 29.09 ile Nachbar sahada en fazla kalan oyuncu oldu. Bu süre içersinde 16 sayı, 3 ribaunt, 1 asist, 1 top kaybı ile oynadı. Maçın en skorer ismiydi.

Kariyeri düşüşte denilen Nachbar'dan ilk olumlu sinyali aldık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder