24 Ağustos 2009 Pazartesi

Efes Pilsen Yeni Sezonu Açtı


Merter'de yeni sezon hazırlıkları başladı. Ama, anca bu kadar kişiyle... 5 oyuncuyla hazırlıklara başlamışlar. Ben de gelsem 3'e 3 maç yaparız. (Şu Samsung reklamlı şortların hastasıyım. Bulabilirsem bir tane alıcam.) Ayrıca Rakocevic'e cicileri çok yakışmış.

Kadronun büyük çoğunluğu muhtelif milli takımlarda. Herkesi anladım da, eğer milli takımda yer almayacaksa, Kerem Gönlüm'ün burda olması lazımdı.

Hazırlık dönemi çok uzun. Çok sağlam takımlarla hazırlık maçları yapacaklar. Özellikle CSKA maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Geçen sene sezon başında Pao ile karşılaşılmıştı. Bu sene CSKA... CSKA maçında ak koyun kara koyun belli olur. Sakatlıklar harç tabi...

Resmi sitede bir şey söylenmemiş ama Olimpiyat Stadı'nın kiralandığını, orda da kondisyon çalışmalarının yapılacağını duymuştum. İstanbul'daki 2 haftalık programın bir parçası orda olabilir. Aslı astarı var mı yakında öğreniriz.

Bir de program dikkatimi çekti. 10 Ekim'deki Türkiye Kupası maçlarından bahsediliyor. Geçen hafta BBL fikstürü çekilmişti. 17 Ekim'de lig başlıyor. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı ne zaman yapıılacak? Yanılmıyorsam geçen sene ligin başlamasına 1 hafta kala yapılmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder