23 Şubat 2010 Salı

Son Maccabi Galibiyeti

Fotoğraf Efes Pilsen'in Maccabi'yi yendiği son maçtan. Bu pozisyonu çok iyi hatırlıyorum. Domercant, Parker'a pas arası yapmıştı. Şimdi NBA'de sürten Parker, hakem Brazauskas'a faul vermedi diye isyan ediyor. Sonra depar atıp Domercant'e yetişmeye çalışacak ama yeterli değil. Domercant smaçla bitiriyor pozisyonu. Tribünlerdeki coşku da dikkate değer. Domercant henüz orta sahada olmasına rağmen eller havada...

Ben bu maçı canlı izleyememiştim. Kadıköy'deydim ve arıza amirim yüzünden geç çıkmak zorunda kalmıştım. Maçın görüntülerini de sonradan izleyebilmiştim.

Efes Pilsen'in bu son Maccabi galibiyetinin istatistikleri burda. Maccabi'nin kadrosu da iyiymiş..

3 yorum:

  1. Valla benim hatırladığım pozisyon şu ; Solomon bi' top kaybetti hemen arkasından faul yapttı. Efes topu yandan çıkaracak Solomon iki elini arkasında kavuşturmuş hakeme bağlama çekiyor, pozisyonu tartışmaları biraz uzadı ben de dayanamadım patlattım " Solomon! Don't argue! just fuck off!"
    İlk seferde duymadı diye bi' daha patlattım, hakem duydu. "Beyfendi haklı!" der gibi Solomon'a bana göstermişti ki, Özerhun dibimde bitip "Tamam beyfendi! duydular bi' daha tekrarlamayın, etraftan rahatsız oluyorlar!" demez mi? Bu Özerhun adamı kanser eder vallahi!-((

    YanıtlaSil
  2. önder sarıkaya değil jack nicholson, vay gidi..

    popovic'in akılda kalan az maçından biriydi..

    YanıtlaSil
  3. Jack Nicholson kim? Hiç tanımam!-)) Ve fakat hiç tanımam öperim diyeceğim de, Nicholsaon Sharon Stone değil!-)).. Ben kendimi daha çok Mark Cuban'a yakın konumlandırıyorum. Ve fakat kadın milletine yaranmak imkansız!-(( Hanım "Elalemin parası ile Mark Cubancılık oynama!" diyor..

    YanıtlaSil