22 Ocak 2010 Cuma

Element Uydurmayın

Lietuvas Rytas'ın elenmesinden kısa süre sonra Popovic'in Efes Pilsen'e transfer olması ile ilgili olarak komplo teorileri üretildi. İma edilen şey Efes Pilsen'in önceden Popovic'in aklını çelerek takımının elenmesini sağladığı, Efes'e transfer olmasının da bu sayede gerçekleştiği yönündeydi.

Bu komplonun kaynağına daha en başta yazdığım gibi böyle bir şey olursa Efes Pilsen suçludur. Peki böyle bir şey var mı? Kaynak neydi bu çok ağır şike ve fesat iddiasıyla ilgili? Halk arasında başka türlü ifade edilebilir ama ben şöyle ifade edeyim. Bu iddiaların kaynağı "İşkembe-i kübra" veya "mabâd-ı şahane"dir. Kaynak doğrudan bu organlardır. Basit bir fikir jimnastiği olsa sorun değil ama hiç bir somut delil olmaksızın açıkça bir sporcu ve kulüp şike ve maça fesat karıştırma ile suçlanıyordu.

Bojan Popovic Ntvspor'a konuştu. Söyledikleri ile şunu ifade etti aslında bu teori sahiplerine. Ağzınızdan element uydurmayın.

Popovic'in söylediklerine burdan ve burdan ulaşabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Niye yahu? Etik kumkumalarının Popoviç tranfersini etik bulmama hakkı her zaman bakidir!..

    YanıtlaSil
  2. Konu Aris ise gerisi teferruattır. Başlarına Aydın Örs geçse başarı dilemem!

    YanıtlaSil
  3. Valla dün akşam bi' Fenerli ile uzun uzun muhabbet ettik. Şampiyonlar liginde böyle transfer yasakmış da, EL'de niye serbestmiş v.s.

    YanıtlaSil