7 Ocak 2010 Perşembe

Scoonie Penn

Malum Scoonie Penn Olympiakos'a, eski takımına geri döndü. Penn'i severim. Efes Dark zamanında iyiydi. Belgrad'a gitmeyen korkak tavuklardan olmadı. Bindi uçağa, takımını yalnız bırakmadı. Kaybetmiştik o maçı ama orda olması bile yeterliydi.

Severim sevmesini de başka takım formasıyla Efes'in karşısısına çıkmasından hiç hazzetmem. Hafif de tırsarım. 2005-06 sezonunda Cibona Zagrep ile 4 kez karşılaşmıştık. 4 maçta 25,2 say ortalamasıyla oynamıştı. Marko Popovic, Ender Arslan, Barış Ermiş üçlüsünden oluşan Efes Pilsen oyun kurucu triosunu parçak pinçik etmişti. 4 maçın 3'ünü Cibona kazanmıştı. Bir maçtan sonraki röportajında Efes Pilsen'de beni tutacak oyuncu yok demişti. Ağzını yüzünü yırtmak istemiştim. Zoruma gitmişti ama haklıydı. O sezonki performansı Olympiakos yolunu tutmasını sağlamıştı. Olympiakos'ta oynarken iki kere daha karşılaşmıştık. 10,5 sayı ortalamasıyla oynamıştı.

Şimdi tekrar Olympiakos formasıyla Efes Pilsen karşısında... Penn 20 atsın. Efes Pilsen kazansın..

1 yorum:

  1. marko popovic'de cibona zamanında efes pilsen'e 20+ üzeri bir performans sergilemişti zagrebte , özellikle 4. çeyrekte 8 metre civarından kullandığı üçlükler vardı , zaten sonraki sezon efes'e gelmişti.

    YanıtlaSil