19 Aralık 2009 Cumartesi

Dip Noktası İyice Belirgin Oldu

Düzenli olarak yenilmeye devam ediyoruz.. Ergin Ataman Efes Pilsen'in Avrupa'daki en kötü, laf olsun diye değil gerçekten en kötü performasına imza atmaya devam ediyor. Eğer bu takım top 16'ya yükselemezse -ki ben yükseleceğini düşünüyorum- Ergin Ataman istifa etmelidir. Etmezse istifaya davet edilecek zaten. Bu istifa Efes Pilsen'in Beko Basketbol Ligi Şampiyonluğunu kaybetmesine neden olsa da gereklidir. Bu kadar büyük paraların başarısızlık için harcanmıyor.

Unicaja Malaga maçında Efesliler'den bir kız arkadaşımıza ve onun yanındaki başka bir erkek arkadaşına iki lişi tarafından çirkin laflar söylenip omzuna bayrak sopasıyla vuruldu. Daha sonra da bizlere kol gösterip nah çektiler. Bunun üzerine önce ben arkadan da diğer Efesli arkadaşlar az daha o iki kişiyi linç edecektik. Şu an yaptığım şeyden dolayı utanıyorum. Ama aynı şey tekrar olsa bu sefer sinirimi kontrol edebilir miyim emin değilim. Yine de rahatsızlık verdiğim herkesten özür dilerim..

1 yorum:

  1. David Blatt ile başlayan dönemle birlikte efesin maçlarını izlerken içim acıyo. Yaklaşık 15 yıldır efesin maçlarını (ist maçlarını abdi ipekçide) takip eden sıkı bir efesli olarak, efesin kendi benliğinden bu kadar uzaklaştığı bir başka dönem daha hatırlamıyorum. David blatt in uygulayıp başarılı olamadığı organizasyonun hemen hemen aynını ergin ataman yapmaya çalışıyo sonuç aynı. geçmiş yıllarda bu bütçelerin 1/4 üyle belki dahada azıyla efes bi sitemi olduğu için her yıl f4 zorluyodu. neden böyle macera aranıyo anlamış değilim. avrupa basketbolunda başarıyı oyuncu isimleri değil, takım sistemleri ve savunma sertlikleri belirler. yedikten sonrada hücumda ne yaptığının pek önemi yoktur. Benim düşüncem Oktay hocanın geri dönüp, prkacin in de teknik kadroda muhakkak yer alması. ancak bunun şu dönemlerde mi, yoksa sezon sonumu yapılması konusunda net bir fikrim yok.
    Geçmiş güzel günlere dönmek dileğiyle, tüm Efes taraftarlarına sevgiler..

    YanıtlaSil