23 Ekim 2010 Cumartesi

Vujcic mi Geliyor? Mecbur Edenler Utansın...


2 sene önce Efes pivot olarak sadece Mario Kasun ile sezona başlayınca Ergin Ataman ve Engin Özerhun çok eleştirilmişti. Bu kişilerden ve Çetin Çeki'den de özeleştiriler gelmişti. Tabi bu özeleştirinin yapılmasında Kasun'un sakatlığı ve daha sezon başında pivotsuz kalarak Efes tarihinde ilk ve tek kez Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamaması etkili olmuştu. Şimdi bu sene Raduljica ile sezona başladı Efes. Forumlarda napıyorlar bunlar Radu yetmez, hem tek kişi olması hem de tecrübe eksikliği var diyorduk. Yani Radu'nun bile Efes pota altı için yeterli olmadığını düşünürken şimdi o bile yok.

2 sene önce ya tutarsa diyerek Dwayne Jones denemesi olmuştu. Olmamıştı. Şimdi de bir deneme olacak. Vujcic konuşuluyor. Efes'in bu aşamada pivota ihtiyacının olması kadro oluşturma politikası açısından fiyaskodur. Bu fiyaskoda suçlu Engin Özerhun mu yoksa Perasovic mi bilemiyorum.

Fiyasko olmasına fiyasko ama geçen sene Santiago'yu getirerek Efes forması altında seyretmeyi çok istediğim bir oyuncuyu Türkiye'ye getiren Efes'in bir diğer istediğim oyuncuyu getirecek olmasından da mutluyum. Yani ne Vujcic ne Santiago en iyi zamanlarında Efes'le anılmıştı. Yine de içimde ukte olarak kalmamaları güzel... Henüz belli bir şey olmasa da Vujcic'e Santiago'nun 25 numaralı forması çok yakışacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder