1 Mart 2010 Pazartesi

BJKCT Galibiyeti

Artık BBL'de neyin ne olduğu aşağı yukarı belli olurken Efes Pilsen için normal sezonun kalan kısmının iki anlamı var. Birincisi Fenerbahçe Ülker'den 1 galibiyet fazla alıp play off finalinde saha avantajını kazanmak. İkincisi Euroleague'de forma giyemeyen oyuncuları değerlendirmek veya gönüllerini almak. Beşiktaş Cola Turka maçı da aynı havadaydı. Maçın sonlarında Efes Pilsen geride olmasına rağmen kazanacağından şüphe duymadım. Maçın önemli bir kısmını geride götürmesine rağmen bir rahatlık vardı. Efes kazandı.

Nachbar, bu takımda yeri olduğunu tekrar gösterdi. Akatlar'daki ilk maçta da coşmuştu. Aynı performansı tekrar gösterdi. Bu da BJKCT'nin şanssızlığı.

Lig en azından şimdilik önemini yitirmeye başladı. Fenerbahçe Ülker bir mağlubiyet daha alırsa Efes lige daha az konsantre olmaya devam edecektir. Bu hafta Fenerbahçe Ülker Pınar Karşıyaka ile oynayacak. Favori tabiki Fenerbahçe Ülker ama olası bir PKSK galibiyetinde işler karışır. Çünkü ligde ilk maçı Pınar Karşıyaka İstanbul'da kazanmıştı. FBÜ'nün mağlubiyeti PKSK'yı 1-0 önde başlatır. Peki böyle bir eşleşme mümkün mü? Evet mümkün. PKSK 6.-7. sıralarda geziniyor.

1 yorum: